Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen · 023 56 60 140 · info@expohaarlemmermeer.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

27 mei 2017
Autovisie Cars & Coffee XXL

Na het overweldigende succes van de vorige edities van Autovisie Cars & Coffee XXL staat voor het voorjaar weer een nieuwe, gratis, editie op de agenda.

Meer informatie & aanmelden

Autovisie Cars & Coffee XXL groeit uit zijn voegen. Voor het eerst vindt het evenement daarom nu plaats op deze nieuwe locatie: Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen, waar plaats is voor veel meer auto’s. Op zaterdag 27 mei ben je van harte welkom op de grootste editie van Autovisie Cars & Coffee XXL ooit!

Net als bij de vorige edities (gehouden op het terrein van De Telegraaf) geldt: alles is welkom, van Lamborghini Countach tot extreem verbouwde Toyota Celica en van Jaguar E-Type tot een kleine Autobianchi. Kortom, heb jij een bijzondere auto in de garage staan, kom dan naar Cars &Coffee XXL.

Toegang gratis
Van 10:00 tot 13:00 uur wordt voor de zesde keer het gratis toegankelijke Autovisie-evenement Cars & Coffee XXL gehouden. Het terrein stroomt dan weer vol met honderden klassieker, youngtimers en sportwagens.

Er is op het parkeerterrein van Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen plek voor ruim 2000 auto’s. Aan de poort kun je aangeven of je bezoeker bent, of dat je tussen de bijzondere auto’s wilt staan. Kom dus vooral genieten van een heerlijke kop koffie en alle andere auto’s bekijken. De redactie van Autovisie heeft bovendien een aantal primeurs voor je in petto! Heb je geen auto, maar wil je graag al dat moois bewonderen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Meer informatie over Autovisie Cars & Coffee XXL: www.carsandcoffee.nl.

De mooiste tijd beleef je bij Expo Haarlemmermeer, onderdeel van Libéma