Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen · 023 56 60 140 · info@expohaarlemmermeer.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

24 en 25 november
Bright Day

Het grootste techfestival van Nederland!

Koop nu je tickets!

Bright Day 2018, het festival met alles over de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie! Kom kennis maken met robots, future food en nieuwe reismogelijkheden, voor ieder wat wils.

Game en Watch

Speel zelf diverse games of bewonder de Esporters tijdens de finales van het ESL Dutch Championship. Games zoals Counter-Strike en League of Legends zullen op grote schermen te zien zijn terwijl deze pro’s strijden voor deze felbegeerde titel.

Bright Day Flights

Koop nu je tickets voor een bepaald dagdeel. Deze dagdelen worden flights genoemd. Je kunt een flight kopen voor de ochtend van 9:00 tot 13:00, voor de middag van 14:00 tot 18:00 en voor de avond van 19:00 tot 23:00. Zo heb je genoeg tijd en ruimte om alles op je gemak te bekijken!

Programma

Naast alle stands op de beursvloer, zullen er ook verschillende activiteiten voor kinderen plaatsvinden. Ze kunnen bijvoorbeeld leren programmeren of proberen om een robot in elkaar te zetten. Tot slot is er ook een Bright Show waar continue bijzondere sprekers aanwezig zullen zijn. Bekijk hier het gehele programma.

De kaartverkoop gaat snel dus haal nu nog je tickets voor Bright Day!

De mooiste tijd beleef je bij Expo Haarlemmermeer, onderdeel van Libéma