Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen · 023 56 60 140 · info@expohaarlemmermeer.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

Zakenreisnieuws.nl, branchenetwerkorganisatie Business Travel & Mobility Club en Luchtvaartnieuws Magazine organiseren op 7 december 2020 de vijfde editie van de Business Travel & Mobility Conference. Het evenement vindt plaats in de EXPO Haarlemmermeer. 

Wat is het?

De BTMConference is een netwerk- en kennisevenement met symposium rondom de bekendmaking en uitreiking van de Awards voor ‘Corporate Travel Professional of the Year’, ‘Travel Management Company of the Year’, ‘Business Airline of the Year ‘ en ‘Mobility Provider of the Year’.  Het thema van deze lustrum editie is: ‘de kracht van Data & Intelligence’. Hoe creëer je waarde uit data-inzichten, zowel groot als klein,. Niet alleen van belang in goede tijden, maar ook in crisistijd!

Voor wie?

Corporate Travel & mobility managers, secretaresses en reis-coördinatoren uit het Nederlandse & Belgische bedrijfsleven en zakenreisprofessionals konden kennis opdoen en betrokkenen uit de luchtvaart,-zakenreis- en mobiliteitsindustrie ontmoeten.

Er wordt vanaf 11.00 uur een interessant middagprogramma geboden met gerenommeerde sprekers, productpresentaties en netwerkborrel.

Award diner

In de avond wordt tijdens het Award diner, bekendgemaakt wie er met de titel ‘Corporate Travel Professional of the Year’, de ‘Travel Management Company of the Year’, de ‘Business Airline of the Year en ‘Mobility Provider of the Year’ naar huis mogen gaan, in de diverse categorieën. Om ca. 23.00 uur wordt de avond afgesloten.

De mooiste tijd beleef je bij Expo Haarlemmermeer, onderdeel van Libéma