Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen · 023 56 60 140 · info@expohaarlemmermeer.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

4 en 5 mei
CitroMobile

Op 4 en 5 mei 2019 staat Expo Haarlemmermeer geheel in het teken van CitroMobile!

CitroMobile bestaat 25 jaar en ook in dit jubileum jaar verwachten zij meer dan 9.00 Citroenliefhebbers uit alle windstreken op 4 en 5 mei in Expo Haarlemmermeer! Deze 25e editie zal grootser worden uitgepakt dan voorgaande jaren met diverse nieuwe activiteiten en een grotere beursvloer.

CitroMobile, 25 jaar Citroënpassie

Het thema voor jubileumjaar 2019 staat volledig in het teken van de samenwerking tussen clubs en de organisatie van CitroMobile, om het cultureel erfgoed van Citroën te bewaken, te koesteren en uit te dragen: CitroMobile, 25 jaar Citroënpassie.

Programma

Tijdens het evenement is er een divers programma. Zo zijn er onder andere presentaties van Nederlandse Citroënclubs en is er van alles te vinden aan onderdelen, gereedschappen, kleding, accessoires, fotografie, boeken en natuurlijk de nieuwste Citroëntypes. Het gehele programma is te vinden op www.citromobile.nl.

Wil je deelnemen?

Met meer dan 170 internationale standhouders biedt CitroMobile een divers aanbod. Wil je graag deelnemen? Dan is dit natuurlijk mogelijk. Je kunt hiervoor contact opnemen via mail@citromobile.nl of download het inschrijfformulier.

 

De mooiste tijd beleef je bij Expo Haarlemmermeer, onderdeel van Libéma