Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen · 023 56 60 140 · info@expohaarlemmermeer.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

5 en 6 mei
CitroMobile

Op 5 en 6 mei 2018 staat Expo Haarlemmermeer geheel in het teken van CitroMobile!

Op zaterdag 5 en zondag 6 mei vindt de 24e editie van de Citromobile plaats. De beurs voor de liefhebbers van het auto merk Citroën. Dit is meer dan een auto beurs, zowel oude klassieke voertuigen als moderne modellen krijgen hier een plaatsje. Deze editie wordt er flink uitgepakt met nieuwe activiteiten voor iedereen. Met dit jaar als thema: Citroën geeft je de vrijheid.

Niet alleen auto’s

De Citromobile is meer dan een veld met mooie Citroëns uit alle tijdperken. Zo is er ook een leuk programma gericht op kinderen. Er wordt gezorgd voor een Franse sfeer met een Parijs terras en Franse muziek. Ook zijn er natuurlijk vele onderdelen, boeken, kunst, en gereedschappen te vinden. Ook wordt er gedacht aan de dames met kraampjes met sieraden, lifestyle en brocante. Voor de echte race ervaring is er ook een racesimulator waar je plaats in kan nemen.

Meer informatie
Er is een vol programma met workshops, demonstraties en adviezen. Ook geven de verschillende Citroën Clubs interessante presentaties over de geschiedenis en toekomst van het merk en haar activiteiten.

Meer Informatie kunt u hier vinden.

De mooiste tijd beleef je bij Expo Haarlemmermeer, onderdeel van Libéma