Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen · 023 56 60 140 · info@expohaarlemmermeer.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

19 t/m 21 maart
Duurzaam Verwarmd

De grootste vakbeurs van de Benelux voor duurzame klimaattechnieken.

Op 19, 20 en 21 maart 2019 vindt Duurzaam Verwarmd plaats in Expo Haarlemmermeer. De grootste vakbeurs van de Benelux voor duurzame klimaattechnieken.

Duurzaam Verwarmd geeft antwoord op al uw vragen!

Bullseye voor de nieuwe vakbeurs Duurzaam Verwarmd! Het specialistische beursconcept is een groot succes. In 2019 groeit Duurzaam Verwarmd met 50% en het aantal beursdagen groeit van twee naar drie. Duurzaam Verwarmd is hét informatieplatform voor alle nieuwe producten, innovaties en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzame HVAC techniek.

Betrokken bij verduurzaming? Welkom!

Bent u installateur, of bent u op andere wijze bij verduurzaming betrokken? Dan is Duurzaam Verwarmd de vakbeurs die u gewoon niet mag missen. De transitie naar een gasloze energievoorziening roept immers veel vragen op, van praktisch tot strategisch. Bij installateurs en bij overheden, wooncorporaties, architecten en ingenieursbureaus, de bouw- en vastgoedsector en groot-zakelijke eindgebruikers. Wilt u alles weten over warmtepompen en andere vormen van duurzame HVAC? Op Duurzaam Verwarmd treft u de specialisten met de antwoorden.

Alle kennis onder één dak

U vindt hier drie dagen lang het grootste aanbod van warmtepompen, wko- en wtw systemen, zonnecollectoren, warmtenetten, geothermie, isolatie en zonne-energie systemen. Met een continue programma van praktijkgerichte seminars praten wij u helemaal bij over de laatste ontwikkelingen en kunt u al uw vragen stellen over duurzame HVAC. Bij RVO kunt u bijvoorbeeld terecht met uw vragen over subsidies voor warmtepompen en warmteprojecten. Het programma is onder redactie samengesteld en objectief, bij ons geen reclamepraatjes of productpromoties, maar informatie waar u wat aan hebt.

Alle innovaties (werkend!) te zien op Duurzaam Verwarmd

Innovaties en nieuwe producten worden speciaal uitgelicht en krijgen veel ruimte in speciale Innovation Area’s. En nieuw in 2019; bekijk alle systemen werkend en functionerend in het Heat Home, een life-size duurzaam verwarmd huis, midden op de beurs!

Twee in één!

Haal het maximale uit uw bezoek en bezichtig ook de vakbeurs Solar Solutions International: de grootste vakbeurs voor zonne-energie van Noord-West Europa! Een warmtepomp met PV-panelen is de combinatie van de toekomst. Uw e-ticket van Duurzaam Verwarmd geeft u ook toegang tot Solar Solutions International.

Meer informatie
Houd de website in de gaten voor meer informatie en het volledige programma.

De mooiste tijd beleef je bij Expo Haarlemmermeer, onderdeel van Libéma