Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen · 023 56 60 140 · info@expohaarlemmermeer.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

13 t/m 15 september
Horse Event 2019

Horse Event belooft drie geweldige dagen te worden voor elke paardenliefhebber.

Nieuw concept Horse Event schot in de roos!

De 18e editie van dit prachtige paarden evenement komt van 13 tot en met 15 september wederom naar Expo Haarlemmermeer. Kom je enkel voor de sport, of als ondernemer? Iedereen is van harte welkom! Horse Event 2019 belooft drie geweldige dagen voor elke paardenliefhebber.

Nieuwe locatie én indeling Horse Event 2018 succes

Vorig jaar was het een nieuwe locatie én indeling en moesten paardenliefhebbers uit alle hoeken van het land een onvergetelijke dag bezorgen. En dat heeft het gedaan. De vier gebieden op het terrein werden door de 42.500 bezoekers massaal bezocht; rondom de pistes hingen ze met de benen buiten. Zo wisten de Franse Grand Prix-amazone Alizée Froment en tevens uit Frankrijk afkomstige Pierre Fleury jong en oud kippenvel te bezorgen met hun adembenemende shows. Dressuurkoningin Anky van Grunsven trok ook enorm veel bekijks; de tribunes zaten afgeladen vol.

Horse Event zeker ook voor de jeugd

Opvallend bleken de horde jonge fans die vooral op de Jeugd Area afkwamen om hun idolen te ontmoeten. YouTube-iconen Britt Dekker, Matt Harnacke, Jesse Drent, Eva Roemaat en Feline de Jonge vervulden de droom van vele jonge paardenmeisjes en -jongens. Handtekeningen werden gezet en uitgedeeld, men kon op de foto met een idool en ze verzorgden interactieve shows.

Dit jaar is dat alles terug te vinden, maar belooft Horse Event nog een stapje hoger te gaan en er nog een groter succes van te willen maken!

Bekijk hieronder de aftermovie van Horse Event 2018 en kom alvast in de stemming!

 

De mooiste tijd beleef je bij Expo Haarlemmermeer, onderdeel van Libéma