Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen · 023 56 60 140 · info@expohaarlemmermeer.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

13 t/m 15 september
Horse Event 2019

Het leukste weekend van het jaar voor paardenliefhebbers.

Horse Event biedt op 13, 14 en 15 september een aantrekkelijke mix van educatie en show in de event area’s Jeugd, Sport, Recreatie en Ondernemer. Ruim 200 stands zijn verdeeld over deze area’s waar je ook vier grote showpistes vindt met een boordevol paardenprogramma.

Line-up met internationale allure

De organisatie van Horse Event verwelkomt tijdens deze achttiende editie tientallen andere trainers en ruiters van het allerhoogste niveau, afkomstig uit alle continenten. De Australische Warwick Schiller, bekend westernruiter en trainer, neemt bezoekers drie dagen lang mee in de wereld van ‘Horsemanship’. De Franse paardenartiest Vincent Liberator, bekend van de populaire paardenshow Appassionata, reist voor het eerst af naar Horse Event. Ook de bij de Royal Andalusian School of Equestrian Art (Jerez de la Frontera) opgeleide Colombiaan Rodrigo Laserna, specialist in grondwerk met paarden, maakt zijn debuut.

Daarnaast sieren een aantal vaste waarden het programma, zoals springruiter Bianca Schoenmakers, dierenarts Dr. Helmut Ende en dressuurcoryfeeën Dinja van Lieren en Imke Schellekens-Bartels. Voor de professionele paardenhouder staat ‘De Hippische Ondernemer Dag’ op het programma met inspirerende lezingen en waardevolle netwerkmomenten. Het thema is ‘Toekomst en Innovatie’ en niemand minder dan Humberto Tan presenteert dit onderdeel.

Kaartverkoop

Kaarten voor hét hippische evenement voor paardenliefhebbers zijn beschikbaar. Speciaal voor de kids is er een toffe actie: bij aankoop van een kinderticket (dag, avond of passe-partout) krijg je een goed gevulde Penny-PaardenpraatTV Goodiebag cadeau. Ook bij de aanschaf van een reguliere dagkaart, avondkaart of passe-partout zijn er aantrekkelijke kortingen voor de vroege beslissers.

Klik hier om direct naar de ticketshop te gaan.

Bekijk hieronder de aftermovie van Horse Event 2018 en kom alvast in de stemming!

De mooiste tijd beleef je bij Expo Haarlemmermeer, onderdeel van Libéma