Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen · 023 56 60 140 · info@expohaarlemmermeer.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

17 t/m 19 oktober
In de wolken Festival 2019

Het festival met alles wat je nodig hebt voor je zwangerschap en baby.

Van 17 t/m 19 oktober vindt het ‘In de wolken Festival’ plaats in Expo Haarlemmermeer. Deze dagen zullen geheel in het teken staan van kersverse papa’s en mama’s en papa’s en mama’s to be. Geniet hier van de wereld van buiken en baby’s. met verschillende shops, activiteiten en natuurlijk deskundig advies.

Alle info in één dag

Meer dan 100 shops en merken presenteren de leukste producten en diensten voor jouw baby’tje. Van jouw droomkinderwagen tot de leukste box-kleden, kleertjes en handige hebbedingetjes. Maar ook gadgets en informatie over kraamzorg en verzorging. Alles wat je nodig hebt voor je zwangerschap en baby is aanwezig op het festival.

Festivalgevoel

Naast alle informatie die je verkrijgt op het festival is het ook heel belangrijk om lekker te kunnen ontspannen. Om hier voor te zorgen zijn er verschillende singer-songwriters aanwezig om je de hele dag van muziek te voorzien en dit onder het genot van een lekker hapje en drankje verkrijgbaar bij de verschillende foodtrucks.

Adviesplein

Je bent zwanger en dan? Vragen, vragen en nog meer vragen. Op het ‘In de wolken Festival’ kun je al deze vragen stellen aan diverse deskundigen. De deskundigen die je kent van Ouders van Nu, de borstvoedingsdeskundige, dermatoloog, sport- of voedingsexpert. Ze hebben antwoord op (bijna) al je vragen!
Ook voor stylingadvies voor je babykamer kun je hier terecht. Neem dan wel even wat foto’s en afmetingen van het kamertje mee. Vanaf augustus is het mogelijk via om via de site van In de wolken Festival een afspraak voor het Adviesplein in te boeken.

Ouders van Nu Theater

Ook kan je tijdens het festival komen luisteren naar de vele lezingen in het Theater, schuif aan bij boekpresentaties of ontmoet je favoriete momblogger. Dagelijks is er een line-up van sprekers geprogrammeerd. Vanaf augustus vind je het programma op de website van In de wolken Festival

De mooiste tijd beleef je bij Expo Haarlemmermeer, onderdeel van Libéma