Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen · 023 56 60 140 · info@expohaarlemmermeer.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

21 mei 2017
Mega Motortreffen 2017

Kom naar de eerste Clubdag van Promotor en KNMV - Mega Motortreffen 2017

Koop je tickets

Wil jij samen met je motor te gast zijn op onze eigen ‘Daytona’ in de Polder? Ofwel een Mega Motortreffen bomvol activiteiten, proefrijden en entertainment op een superlocatie in de Haarlemmermeerpolder. Promotor en KNMV nodigen jou uit!

Mega Motortreffen
Op 21 mei organiseren de KNMV en Promotor gezamenlijk het Mega Motortreffen. Kom op de motor en parkeer samen met je motorvrienden op onze Nederlandse ‘mainstreet’.

Alles draait tijdens dit evenement om motorrijden, dus natuurlijk kun je proefrijden op gloednieuwe motoren. Onder andere Ducati, Triumph, Harley-Davidson, Kawasaki, Suzuki, Indian, Mash, MotoGuzzi en Aprilia nemen hun nieuwste demo-modellen mee voor een proefrit. Doe mee aan de KNMV Experience en verbeter je motorbehendigheid door middel van leuke oefeningen. Doe mee aan de grootste occasionshow van Nederland, struin over de motormarkt, bekijk de mooiste motoren van de MotoMe Motorverkiezing. Geniet ook van de live entertainment. Op het podium bij het motorcafé brengen we een gevarieerd programma met muziek, motorpraat, interviews en meer.

Stay tuned, binnenkort veel meer over het Mega Motortreffen met een uitgebreid programma. Een ding is zeker, het Mega Motortreffen wordt gaaf! Een feest om bij te zijn als motorrijder.

Een feest van motorrijders, voor motorrijders!

Bezoekers aan het Mega MotorTreffen op 21 mei in Vijfhuizen betalen niets voor het toegangskaartje! Je leest het goed: het Mega MotorTreffen is gratis voor motorrijders. Waarom?

TVKAR.nl heeft zich als eventsponsor aan het Mega MotorTreffen verbonden en dankzij hun bijdrage vinden wij (Promotor Magazine en de KNMV) het niet meer nodig dat motorrijders betalen voor ons feest van motorrijders, voor motorrijders. Daarmee gaat onze wens in vervulling om een kwalitatief én gratis Mega MotorTreffen te organiseren!

Informatie & Tickets
Ben jij een motorliefhebber en wil jij graag naar dit evenement? Kijk voor meer informatie op de website en bestel je tickets!

De mooiste tijd beleef je bij Expo Haarlemmermeer, onderdeel van Libéma