Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen · 023 56 60 140 · info@expohaarlemmermeer.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

20 en 21 mei
Mega Motortreffen 2018

Kom naar het uitgebreide Mega Motortreffen 2018

Koop je tickets

Na een zeer succesvolle eerste editie vorig jaar komt de Promotor MegaMotor treffen terug op 20 en 21 mei. Dit jaar wordt het evenement uitgebreid met twee dagen motorplezier! Wil jij samen met je motor te gast zijn op onze eigen ‘Daytona’ in de Polder? Ofwel een Mega Motortreffen bomvol activiteiten op een superlocatie in de Expo Haarlemmermeer. Promotor nodigen jou uit!

Mega Motortreffen
Op 20 en 21 mei organiseert Promotor de tweede editie van het Mega Motortreffen. Kom op de motor en parkeer samen met je motorvrienden op onze Nederlandse ‘mainstreet’.

Alles draait tijdens dit evenement om motorrijden, dus natuurlijk kun je proefrijden op gloednieuwe motoren. Onder andere Ducati, Triumph, Harley-Davidson, Indian, Yamaha, Mash, MotoGuzzi en Aprilia nemen hun nieuwste demo-modellen mee voor een proefrit. Dit jaar kan je op het buitenterrein de gratis ‘MotorCheck’ tot je beschikking. Binnen kan je samen met andere motorliefhebbers live motorsport volgen op grote schermen.

NIEUW: Foodtruck Festival!
Naast al die mooie activiteiten pakt het Mega Mottortreffen uit met een Foodtruck Festival op het buiten terrein. Kom lekker genieten van pulled pork, verse burgers en spare ribs!

Informatie & Tickets
Ben jij een motorliefhebber en wil jij graag naar dit evenement? Kijk voor meer informatie op de website en bestel je tickets!

De mooiste tijd beleef je bij Expo Haarlemmermeer, onderdeel van Libéma