Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen · 023 56 60 140 · info@expohaarlemmermeer.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

18 en 19 mei
Promotor Mega MotorTreffen 2019

Kom naar de derde editie van het uitgebreide Promotor MegaMotortreffen 2019

Na een zeer succesvolle eerste editie in 2017 én 2e editie in 2018 komt de Promotor Mega MotorTreffen uiteraard terug. Zowel in 2019 als in 2020. Op 18 en 19 mei 2019 treffen we elkaar weer bij Expo Haarlemmermeer. Het evenement wordt tevens uitgebreid naar twee dagen. Mega Motortreffen is een event bomvol activiteiten op een superlocatie in de Expo Haarlemmermeer. Promotor nodigt jou uit!

Mega Motortreffen

Op 18 en 19 mei 2019 organiseert Promotor de derde editie van het Mega MotorTreffen. Kom op de motor en parkeer samen met je motorvrienden op onze Nederlandse ‘Mainstreet’.
Alles draait tijdens dit evenement om motorrijden. De essentie van Promotor Mega MotorTreffen is het proefrijden op gloednieuwe motoren. Ducati, Triumph, Harley-Davidson, Indian, Yamaha, Mash, MotoGuzzi en Aprilia nemen hun nieuwste demo-modellen mee voor een proefrit. Op het buitenterrein kan je de gratis ‘MotorCheck’ doen. Binnen kan je samen met andere motorliefhebbers live motorsport volgen op grote schermen.
Het programma is uitgebreid met live motorsport kijken, een groot Food Truck Festival en off-road rijden!

Informatie & Tickets

Ben jij een motorliefhebber en wil jij graag naar dit Mega MotorTreffen? Houd de website van Promotor in de gaten voor tickets.

De mooiste tijd beleef je bij Expo Haarlemmermeer, onderdeel van Libéma