Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen · 023 56 60 140 · info@expohaarlemmermeer.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

21 en 22 april
Mud Masters Obstacle Run

Een sportieve dag vol modder, afzien en plezier!

Op 21 en 22 april verzamelen fanatieke sporters zich weer bij Expo Haarlemmermeer om tijdens de Mud Masters Obstacle Run de uitdaging met zichzelf aan te gaan. Ben jij er klaar voor?

Over Mud Masters
De Mud Masters Obstacle Run is geen wedstrijd, maar een sportief doel om samen voor te trainen. Het is hard werken en afzien, maar ook een onvergetelijke ervaring. Je ontsnapt op het fysiek en mentaal uitdagende parcours aan de dagelijkse sleur en overwint samen met je vrienden de meest spectaculaire hindernissen. Zo ben je voor één dag de actieheld die je altijd al hebt willen zijn!

Obstakels
Deelnemers hebben de keuze uit een parcours van 6, 12, 18 of 42 kilometer. Tijdens de Mud Masters Obstacle Run gaan de deelnemers offroad hardlopen en spectaculaire hindernissen bedwingen. Het parcours bestaat uit veel obstakels, zoals Splash Jumps, Monkey Bars 2.0, Toetanchamon Steps en natuurlijk heel veel water en modder.

Meer informatie
Deelnemen aan de Mud Masters Obstacle Run kan al vanaf € 52,50. Kijk voor meer informatie op de website van Mud Maters Obstacle Run.

Bekijk hier de aftermovie van Mud Masters 2017 bij Expo Haarlemmermeer.

De mooiste tijd beleef je bij Expo Haarlemmermeer, onderdeel van Libéma