Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen · 023 56 60 140 · info@expohaarlemmermeer.nl

Group

Ik wil een congres of event organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

29 t/m 31 januari
Pasar Malam Istimewa XL

Indonesië is dichterbij dan je denkt! Van 29 t/m 31 januari staat Expo Haarlemmermeer in het teken van Pasar Malam Istimewa XL.

Indonesië is dichterbij dan je denkt! Van 29 t/m 31 januari 2021 staat Expo Haarlemmermeer in het teken van Pasar Malam Istimewa XL.

Pasar Malam

De Pasar Malam, dat uit het Indonesisch vertaald “avondmarkt” betekent, is een evenement waarbij Indonesië centraal staat. Omdat het in Indonesië overdag vaak erg warm is wordt er vaak ’s avonds een markt georganiseerd. Het is een markt waar de lokale bevolking en de toeristen samen komen. Behalve dat de bevolking hier inkopen doet, is het ook een ontmoetingsplaats en toeristische trekpleister. Op de markt is van alles te vinden, van leuke souvenirs tot het meest lekkere eten. Er is voor ieder wat wils.

Relaxte sfeer, lekker eten en live muziek

De Pasar Malam in Nederland is een soortgelijke markt, hoewel die niet alleen ’s avonds wordt gehouden. Het is een ontmoetingsplaats voor alles wat met Indonesië en de rijke cultuur te maken heeft. De Pasar Malam wordt gekenmerkt door de relaxte sfeer, gezellige markt, live muziek, culturele dansdemonstraties, sfeervolle decoratie en het lekkere eten. Je vindt hier de meest gezellige kraampjes met Oosterse specialiteiten en Indonesische kwaliteitsrestaurants, ieder met zijn eigen specialiteit. De muziek op de verschillende podia zal worden afgewisseld met culturele dansdemonstraties en cabaret.

De mooiste tijd beleef je bij Expo Haarlemmermeer, onderdeel van Libéma