Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen · 023 56 60 140 · info@expohaarlemmermeer.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

9 september 2018
Ride for the Roses

STEUN DE STRIJD TEGEN KANKER

schrijf je nu in

Op zondag 9 september 2018 is het zover; dan fietsen we tegen kanker tijdens de Ride for the Roses! De opbrengst van dit evenement gaat namelijk naar KWF Kankerbestrijding.

Expo Haarlemmermeer is de start- en finishlocatie van deze 21e editie van de Ride.

Keuze uit vier afstanden
Dit jaar worden er maar liefst 4 afstanden aangeboden. Naast de 25 en 50 kilometer routes kun je meedoen aan een nieuwe toertocht van 80 kilometer. Traditiegetrouw is er ook de pelotonstocht van 100 kilometer.

– 25 kilometer toertocht
– 50 kilometer toertocht
– 80 kilometer toertocht
– 100 kilometer pelotonstocht

Deelnemers: jong en oud, iedereen kan meedoen!
Jong en oud, getrainde en minder actieve fietsers; iedereen kan deelnemen aan de Ride for the Roses. Je kunt individueel deelnemen aan een van de vier routes, maar denk ook eens aan een vrienden-, bedrijfs- of gezinsuitje.

Ook scholen en verenigingen zijn natuurlijk van harte welkom. Met een team fietsen is bijzonder leuk!

Inschrijven
Je kunt je op de website van Ride for the Roses inschrijven.

Waarom Ride for the Roses?
Kanker is een groot maatschappelijk probleem. Het treft één op de drie Nederlanders. Iedereen kent wel iemand die kanker heeft of heeft gehad. Het raakt ons allemaal.
Om bij te dragen aan goed wetenschappelijk onderzoek, komt de opbrengst van de Ride for the Roses elk jaar ten goede aan onderzoeksprojecten van KWF Kankerbestrijding. De onderzoeken zijn bedoeld om de kennis over kanker te vergroten, kanker sneller te kunnen opsporen, behandelingen effectiever te maken en ervoor te zorgen dat meer mensen kanker overleven.

Aan de finish is er voor iedere deelnemer een roos. De roos staat symbool voor een morgen voor iedereen. Samen met zo’n 10.000 fietsliefhebbers op een sportieve, gezonde en plezierige manier bezig zijn en tegelijkertijd strijden tegen kanker door geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

De mooiste tijd beleef je bij Expo Haarlemmermeer, onderdeel van Libéma