Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen · 023 56 60 140 · info@expohaarlemmermeer.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

2 en 3 september
showUP

Dé vakbeurs voor Home & Gift.

Op 2 en 3 september vindt de inkoopbeurs ShowUP plaats in Expo Haarlemmermeer. Deze inkoopbeurs focust zich vooral op woonaccessoires en cadeau-artikelen, maar er zijn ook veel andere artikelen te vinden. Er komen meer dan 300 deelnemers hun producten tentoonstellen aan het publiek. Er komen deelnemers uit Nederland maar er zijn ook veel internationale deelnemers aanwezig. De deelnemers variëren van beginnende ontwerpers tot grote bekende merken.

Meer dan een inkoopbeurs

ShowUP is een inkoopbeurs voor woon- en cadeauwinkels, concept stores, webshops, warenhuizen en museumwinkels, maar ook een plek om inspiratie op te doen en te netwerken met mensen die dezelfde passie delen. Bovendien zijn er verschillende bloggers, pers en stylisten uitgenodigd om inspiratie op te doen.

Tot slot worden er interessante presentaties en lezingen gegeven, er zijn vier trendpodia waar de trends van het komend seizoen weergegeven zijn. Ben jij benieuwd naar de nieuwste trends op het gebied van home & gift? Dan kun je hier je hart ophalen.

De mooiste tijd beleef je bij Expo Haarlemmermeer, onderdeel van Libéma