Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen · 023 56 60 140 · info@expohaarlemmermeer.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

5 en 6 februari
showUP

ShowUP is dé vakbeurs voor Home & Gift.

Van serviezen, Scandinavisch design en stationary, tot hippe woonaccessoires en handmade kussens en tassen. Op 5 en 6 februari 2017 vind je het allemaal tijdens showUP in Expo Haarlemmermeer.

Home & Gift
showUP heeft zich de afgelopen 3 jaar ontwikkeld tot de ultieme inkoopbeurs voor woonaccessoires en kado-artikelen. Inkopers van woon- en kadowinkels, kindershops, warenhuizen en museumwinkels weten de weg naar showUP te vinden.

Inmiddels telt het deelnemersveld 250 deelnemers uit binnen- en buitenland. Van kleine startende labels en jonge ontwerpers tot bekende merken als House Doctor, Ferm Living, &Klevering en Serax.

Fris, creatief en inspirerend
De opzet van showUP is vernieuwend en uitnodigend. De producten van de deelnemers staan centraal in een inspirerende setting. De sfeer en styling van de locatie is aangenaam en ademt creativiteit. Stands zijn open en uniform waardoor het typische beursgevoel verdwijnt.

Het leuke van showUP is dat toonaangevende internationale merken zij aan zij staan met startende designers en labels. Er is ruimte voor jong ontwerptalent en verrassende presentaties. Zó gaan inkopen en inspiratie opdoen samen. Bovendien is showUP een heerlijke plek om te netwerken, je ontmoet collega’s, leveranciers en andere relaties.

Meer informatie
ShowUP is beide dagen geopend van 10.00 tot 18.00 uur. De vakbeurs is alleen toegankelijk voor professionals uit de branche. Toegang tot showUP is gratis na registratie. Bekijk voor meer informatie de website van showUP.

De mooiste tijd beleef je bij Expo Haarlemmermeer, onderdeel van Libéma