Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen · 023 56 60 140 · info@expohaarlemmermeer.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

7 t/m 9 januari
SMTB Vakbeurs

Bijzonder evenement met producten uit de bloemen- bollen- en vaste planten sector.

SMTB Vakbeurs 2020

Expo Haarlemmermeer staat van 7 tot en met 9 januari 2020 volledig in het teken van de Mechanisatietentoonstelling van Stichting Mechanisatie Tentoonstelling Bollenstreek (SMTB). De mechanisatietentoonstelling is een bijzondere vakbeurs dat direct aan het begin van ieder nieuw jaar plaats vindt. Dit jaar wederom bij Expo Haarlemmermeer vlak bij Hoofddorp. Op een oppervlakte van 10.000m2 brengen de standhouders op deze beurs een scala aan producten voor het voetlicht. Producten en diensten van zeer uiteenlopende aard, speciaal toegespitst op de bloemen-, bollen- en vaste planten sector.

Noviteiten, breed assortiment en toonaangevend

Als bezoeker zul je vele noviteiten, verbeteringen en een breed assortiment aantreffen. Een gevarieerd aanbod van landbouwtractoren, apparatuur, plant-, rooi-, en sorteermachines, computers, ontsmettingskasten, spoel- en dompelbaden, verpakkingen, beschermingsmiddelen en producten van vele andere toeleveringsbedrijven zijn op deze toonaangevende beurs vertegenwoordigd. Daarnaast worden er ook diensten op het fiscale, juridische en financiële vlak aangeboden.

Milieu en veiligheid

Tevens is er veel aandacht voor milieu en veiligheid, waar steeds hogere eisen aan worden gesteld. Denk hier bijvoorbeeld aan de mogelijkheid voor het behalen van een aantekening voor de spuitlicentie.

Voor meer informatie kijk op www.smtb.nl.

De mooiste tijd beleef je bij Expo Haarlemmermeer, onderdeel van Libéma