Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen · 023 56 60 140 · info@expohaarlemmermeer.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

27 oktober 2019
Snuffelmarkt

Vind de mooiste en meest unieke koopjes op de Snuffelmarkt in Expo Haarlemmermeer!

Waan je terug in de tijd op de snuffelmarkt in Expo Haarlemmermeer op 27 oktober. Ontdek de grote hal gevuld met honderden kraampjes en ga op zoek naar de meest unieke koopjes. Laat je verrassen door een variatie aan artikelen en neem een kijkje bij het grote aanbod aan verkopers die hun spullen met passie hebben verzameld, gemaakt of ingekocht.

De snuffelmarkt voor jong en oud

Er is van alles te vinden voor jong en oud. Wat je onder andere tegenkomt op deze snuffelmarkt is speelgoed van goede kwaliteit, buitengewone grammofoonplaten, verschillende verzamelitems, unieke kledingstukken samen met accessoires én de mooiste boeken/stripboeken in overvloed. Wellicht vind jij hier precies waar je naar opzoek bent.

Gezellig dagje uit

Op deze snuffelmarkt hoef je je verzamelwoede niet langer te verbergen, laat deze liever de vrije loop op dit leuke evenement. Maak er een ware beleving van door samen te gaan met familie of vrienden. Kortom, ben je dol op brocante en wil je een leuk dagje uit voor het hele gezin? Kom dan zeker langs. Het belooft ontzettend gezellig te worden.

De mooiste tijd beleef je bij Expo Haarlemmermeer, onderdeel van Libéma