Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen · 023 56 60 140 · info@expohaarlemmermeer.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

19 t/m 21 maart
Solar Solutions Internationaal

De grootste en snelst groeiende zonne-energie markt van Europa!

Op 19, 20 en 21 maart 2019 vindt Solar Solutions Int. weer plaats in Expo Haarlemmermeer.

Solar Solutions International: groter dan ooit!
853 MW geïnstalleerd vermogen in 2017, en 2018 gaat daar straks ver overheen. Het aandeel zonne-energie in de energie voorziening groeit razendsnel. Solar Solutions International groeit met de markt mee. 50% groei in beursoppervlakte en het aantal beursdagen van twee naar drie.

Alle inovaties onder één dak

Op Solar Solutions Int. vindt u alle nieuwe producten, innovaties en nieuwe ontwikkelingen die uitgelicht worden in speciale Innovation Area’s. Drie dagen lang vindt u in de Expo Haarlemmermeer alle toonaangevende aanbieders van alle typen zonnepanelen, opslagsystemen, omvormers, montagesystemen en gerelateerde producten als monitoring ev-oplaadpunten en smart home automation. EPC’ers en projectontwikkelaars informeren over zonneprojecten, van klein- tot grootschalig en interessant voor iedereen met dakruimte of grond.

Alle kennis in één beursbezoek

Met het programma van praktijkgerichte seminars praten wij u helemaal bij over het actuele nieuws en de laatste ontwikkelingen en kunt u al uw vragen stellen over zonne-energie. Bij de RVO kunt u bijvoorbeeld terecht met uw vragen over SDE+ subsidies. Het programma is onder redactie samengesteld en objectief, bij ons geen reclamepraatjes of productpromoties, maar informatie waar u wat aan hebt.

Bezoek ook duurzaam verwarmd

Haal het maximale uit uw bezoek en bezichtig ook de vakbeurs Duurzaam Verwarmd. De nieuwe vakbeurs over duurzame HVAC technieken. Bekijk het grootste aanbod van warmtepompen, wko- en wtw systemen, zonnecollectoren, warmtenetten, geothermie, isolatie en zonne-energie. En nieuw; bekijk alles werkend en functionerend in het Heat Home, een life-size duurzaam verwarmd huis, midden op de beurs!

Mis het niet en schrijf u nu in voor Solar Solutions Int. en Duurzaam Verwarmd 2019 op 19, 20 en 21 maart in Expo Haarlemmermeer.

Meer informatie

Houd de website van Solar Solutions in de gaten voor meer informatie en het volledige programma.

 

Bekijk de sfeer van vorig jaar in het filmpje:

De mooiste tijd beleef je bij Expo Haarlemmermeer, onderdeel van Libéma