Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen · 023 56 60 140 · info@expohaarlemmermeer.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

21 en 22 maart
Solar Solutions Int.

Solar Solutions Int. is het grootste commerciële zonne-energie platform in de Benelux.

Op woensdag 21 en donderdag 22 maart vindt Solar Solutions Int. weer plaats in Expo Haarlemmermeer. Het grootste commerciële zonne-energie platform in de Benelux!

In één dag geïnformeerd
Nieuwe technieken, nieuwe producten, nieuwe markten, nieuwe aanbieders; de ontwikkelingen in de dynamische zonne-energie sector gaan razendsnel. Solar Solutions Int. geeft als grootste zonne-energie vakbeurs van de Benelux een kraakhelder overzicht van de laatste stand van zaken. Alle toonaangevende leveranciers zijn op de beurs vertegenwoordigd en een op de praktijk gerichte workshop & trainingen programma maakt het aanbod compleet.

PV – THERMAL – SMART – STORAGE
Van zonnepanelen tot zonneboilers, van micro-omvormers tot dakliften en van montagematerialen tot opslagsystemen. Sinds de uitbreiding in 2017 vind je hier ook opslagsystemen en smart home automation. Solar Solutions is dé plek om producten te vergelijken, informatie te vergaren en inkoop te regelen.

Een bezoek aan Solar Solutions Int. is dé manier om je efficiënt te oriënteren op de snelle veranderingen in deze dynamische sector. De beurs geeft in één dag een helder overzicht van het gehele aanbod. Alle toonaangevende Nederlandse bedrijven en veel internationale exposanten zijn aanwezig. Innovaties en technische primeurs staan tentoongesteld op de Innovatieboulevard. Een programma van op de praktijk gerichte workshops en trainingen is de gehele dag door gratis te volgen.

Tegelijkertijd vindt Duurzaam Verwarmd plaats. Dé nieuwe specialistische vakbeurs voor aanbieders van individuele en collectieve klimaatsystemen.

Meer informatie
Houd de website van Solar Solutions in de gaten voor meer informatie en het volledige programma.

De mooiste tijd beleef je bij Expo Haarlemmermeer, onderdeel van Libéma