Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen · 023 56 60 140 · info@expohaarlemmermeer.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

14 oktober 2018
Stoffen Spektakel

Tijdens het Stoffen Spektakel vind je alle benodigdheden voor het maken van kleding, gordijnen, vitrages en meer!

De grootste stoffenbeurs van Nederland, komt ook dit najaar weer naar Expo Haarlemmermeer.

Damesstoffen, kinderstoffen, voeringstoffen, bruidsstoffen, gordijnstoffen, meubelstoffen, decoratiestoffen, tafelzeil: kortom, alles op het stoffen gebied kunt u hier vinden. Ook alle benodigdheden en fournituren om uw spullen te verwerken, zijn te vinden op dit evenement. Doordat er op zo’n evenement stoffendealers uit heel Nederland, België, Duitsland en/of Frankrijk zijn, wordt er een uniek aanbod gepresenteerd. Zo’n groot aanbod zult u nergens anders vinden! De toegang naar het Stoffen Spektakel is voor iedereen toegankelijk. Tevens is op ieder Stoffen Spektakel de toegang geheel gratis.

Demonstraties
Op het Stoffen Spektakel word er door een regionale BERNINA naaimachine dealer gedemonstreerd hoe u het beste kleding kunt vervaardigen met de nieuwste machines. Modevak scholen zijn soms aanwezig, om u te tonen hoe u nog beter uzelf kunt scholen in het verwerken van kleding. Zowel oude als nieuwe technieken zullen aan bod komen. Ook het customizen van kleding door middel van borduren of applicaties zal deze dag gedemonstreerd worden!

Meer informatie
Bekijk voor meer informatie de website van het Stoffen Spektakel. Het Stoffen Spektakel is gedurende het jaar heen op vele locaties. Door middel van het onderstaande filmpje kun je alvast een indruk krijgen.

De mooiste tijd beleef je bij Expo Haarlemmermeer, onderdeel van Libéma