Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen · 023 56 60 140 · info@expohaarlemmermeer.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

16 december 2018
TIGLON Series

TIGLON Series is het evenement waar de beste mannelijke en vrouwelijke atleten de strijd met elkaar aangaan voor de titel 'fitste van 2018'

Sinds 2015 zijn de TIGLON Series dé Nederlandse sportcompetitie voor atleten die aangesloten zijn bij de Nederlandse CrossFit-affiliates. Over de periode van één seizoen worden doodmiddel van meerdere tests  gemeten welke allround atleten zich aan het eind van dat jaar de meest fitte atleet van Nederland mag noemen.

Competitiedagen

De landelijke competitiedagen voor 2018: op 8 april waren deze bij Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. Bij Autotron vond de 2e competitiedag plaats op 16 september jl. En bij Expo Haarlemmermeer zal de grootste finale dag plaatsvinden op 16 december.

Een plek bemachtigen bij de competitiedagen

Om een plek op deze competitiedagen te bemachtigen, halen de deelnemers alles uit de kast tijdens de kwalificaties in hun eigen box. De beste 40 mannen en 30 vrouwen gingen door naar de 1e landelijke competitiedag, welke dus in april is geweest. Aan het einde van het seizoen zal voor de beste 10 individuen per categorie een prijzengeld beschikbaar worden gesteld. De totale prijzenpot bedraag € 7.500,-

Tiglon series dagwinnaars

Naast de landelijke competitie is er ook een algemeen kwalificatie leaderbord. Hier kunnen de deelnemers zichzelf terugvinden na alle kwalificatieweken. Bij elke ronde cq. competitiedag is er ook een dagwinnaar.

Kijk voor meer informatie en tickets op de website van TIGLON Series.

De mooiste tijd beleef je bij Expo Haarlemmermeer, onderdeel van Libéma