Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen · 023 56 60 140 · info@expohaarlemmermeer.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

9 en 10 december
VeggieWorld Winter Fair

De gezelligste duurzame en 100% plantaardige Winter Fair van Nederland

VeggieWorld Winter Fair is dé groene kerstmarkt van Nederland. Alles wat bij VeggieWorld te vinden is, is duurzaam, 100% plantaardig en in gezellige kerstsferen. De perfecte dag uit voor elke milieubewuste foodie!

Verantwoord dagje uit

Bij VeggieWorld Winter Fair kun je terecht voor je verantwoorde kerstinkopen, eerlijke cadeaus en duurzame oplossingen in huis, tuin en keuken. Kijk op je gemak rond bij de vele duurzame kramen en leer nieuwe producten en mensen kennen. Laat je inspireren bij één van de kookdemo’s of lezingen. Proef de lekkerste creaties bij de duurzame foodtrucks en boven alles geniet van deze gezellige Winter Fair! Alles wat wordt aangeboden bij VeggieWorld is 100% plantaardig en duurzaam. Zelfs de locatie, Expo Haarlemmermeer, is volledig met zonnepanelen bedekt en ligt in een prachtige groene omgeving.

Eerlijk voedsel

Bij de foodtrucks is al het heerlijke eten wat wordt aangeboden plant-based. Glühwein, wafels, oliebollen, chocolademelk en kerstkransjes zijn natuurlijk onmisbare en heerlijke ingrediënten die niet mogen ontbreken met kerst. Op de VeggieWorld Winter Fair kun je ze allemaal vinden, en ook nog eens allemaal plantaardig.

Informatie

Bekijk hier het programma van de VeggieWorld Winter Fair en bestel meteen je tickets.

De mooiste tijd beleef je bij Expo Haarlemmermeer, onderdeel van Libéma