Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen · 023 56 60 140 · info@expohaarlemmermeer.nl

Group

Ik wil een congres of event organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

Exposanten

Staat u binnenkort in Expo Haarlemmermeer als exposant/standhouder en heeft u vragen over uw beursdeelname?

Neem contact op met de organisator

Als beurzen- en evenementenlocatie maken wij allerlei afspraken met de organisator. De organisator beslist over de stroomvoorzieningen, aansluitingen voor pinapparatuur, openingstijden en parkeerabonnementen. Kijk of uw vraag tussen de veelgestelde vragen staat en zoniet, neem dan contact op met de organisator.

Webshop exposanten

In de webshop voor exposanten/standhouders in Expo Haarlemmermeer kunt u materialen bestellen, zoals: elektra, standschoonmaak, heftrucks, hoogwerkers, afvalverwerking, internetaansluiting, catering en parkeerkaarten.

Naar aanleiding van een digitale uitnodiging kunt u met de opgegeven inlognaam en code inloggen op de webshop.

Algemeen

Kan Expo Haarlemmermeer catering verzorgen op de dag(en) dat ik op een beurs/evenement exposeer?

Ja, Expo Haarlemmermeer biedt exposanten/standhouders van vak- en publieksbeurzen speciale catering services. Voor een hapje en een drankje hoeft u geen stap te zetten, want uw bestelling wordt netjes bij uw stand afgeleverd. U kunt bij de projectmanager van Expo Haarlemmermeer informeren over de mogelijkheden en het aanbod.

Is het toegestaan om te roken in Expo Haarlemmermeer?

Nee. Sinds de landelijke invoering van het rookverbod, leven ook wij de regel na dat in openbare ruimtes niet gerookt mag worden. Dat betekent dat u voor het opsteken van een sigaret de buitenlucht dient op te zoeken. Het gebruikt van e-sigaretten is tevens ook niet toegestaan.

Waar kan ik de technische specificaties van Expo Haarlemmermeer vinden?

Op deze pagina vindt u onder Facts en Figures de plattegrond van Expo Haarlemmermeer, voor technische specificaties kunt u contact opnemen met de locatie via telefoon(023-566 01 40) of e-mail (info@expohaarlemmermeer.nl).

Ik ben iets verloren/vergeten tijdens het exposeren op een evenement in Expo Haarlemmermeer. Waar kan ik achterhalen of dit gevonden is?

Wij verzamelen alle vergeten voorwerpen in Expo Haarlemmermeer. U kunt deze vraag neerleggen bij de Servicebalie van Expo Haarlemmermeer via telefoonnummer (023-5660140) of mail (info@expohaarlemmermeer.nl).

Bereikbaarheid

Wat zijn de adresgegevens van Expo Haarlemmermeer?

Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen

Hoe kan ik Expo Haarlemmermeer het beste bereiken?

Een uitgebreide routebeschrijving naar Expo Haarlemmermeer (met de auto of het openbaar vervoer) vindt u op de website van de betreffende locatie: www.expohaarlemmermeer.nl/bereikbaarheid.

Exposeren

Waar en hoe kan ik me aanmelden om als standhouder/exposant op een evenement in Expo Haarlemmermeer te staan?

Voor alle afspraken en informatie wat betreft het exposeren op een beurs/evenement bij Expo Haarlemmermeer, kunt u bij de organisator van het evenement terecht. De organisator staat vermeld bij het evenement in de agenda.

Wat zijn de kosten om te exposeren in Expo Haarlemmermeer?

De kosten om deel te nemen aan de beurs of het evenement van uw keuze, dient u op te vragen bij de organisator. In de agenda bij het evenement vindt u de contactgegevens van de organisator.

Op welke momenten kan ik mijn stand op- en afbouwen?

De dagen en tijden waarop u uw stand mag op- en afbouwen, kunt u achterhalen bij de organisator van het evenement. Weet u niet wie de organisator is of heeft u geen contactgegevens, dan kunt u die vinden op de pagina van het evenement in de agenda van Expo Haarlemmermeer.

Ik wil als standhouder/exposant op een evenement staan in Expo Haarlemmermeer, maar wie is de organisator?

De contactgegevens van de organisator van een evenement waar u wilt exposeren kunt u vinden op de pagina van het evenement in de agenda van Expo Haarlemmermeer.

Parkeren

Hoe regel ik een parkeerabonnement?

Informatie over een parkeerabonnement kunt u achterhalen bij de organisator van het evenement. Weet u niet wie de organisator is of heeft u geen contactgegevens, dan kunt u die aan de linkerkant vinden op de pagina van het evenement in de agenda van Expo Haarlemmermeer.

Wat zijn de parkeerkosten voor mij als exposant/standhouders?

De kosten van een parkeerkaart bij Expo Haarlemmermeer zijn afhankelijk van gemaakte afspraken met de organisator. Weet u niet wie de organisator is of heeft u geen contactgegevens, dan kunt u die aan de linkerkant vinden op de pagina van het evenement in de agenda van Expo Haarlemmermeer.

Voorzieningen

Heb ik in Expo Haarlemmermeer draadloos internet tot mijn beschikking?

Ja, bij Expo Haarlemmermeer zijn KPN Hotspots aanwezig. De inlogkaarten zijn tegen betaling bij de Servicebalie verkrijgbaar (mailadres: info@expohaarlemmermeer.nl).

Ik exposeer in Expo Haarlemmermeer, één van de locaties van Libéma. Kan Libéma me helpen aan een locatie om te overnachten?

We bieden tevens een overzicht van hotels in de buurt van Expo Haarlemmermeer. Overnachten op het terrein van Expo Haarlemmermeer is niet toegestaan.

Kan ik pinautomaten aansluiten bij mijn stand?

Over extra voorzieningen, zoals pinautomaten en stroomvoorziening, heeft de organisator van het evenement waar u op exposeert afspraken met ons gemaakt. Voor vragen over deze voorzieningen kunt u daarom het beste contact opnemen met de organisator. Weet u niet wie de organisator is of heeft u de contactgegevens niet, dan vindt u deze in de linkerkolom op de pagina van het evenement in de agenda van Expo Haarlemmermeer.

Van welke stroomvoorzieningen kan ik gebruik maken in Expo Haarlemmermeer?

Over de stroomvoorzieningen heeft de organisator van het evenement of de beurs waar u op staat, afspraken met ons gemaakt. Voor vragen over deze voorzieningen kunt u daarom het beste contact opnemen met de organisator. U vindt de contactgegevens aan de linkerkant op de pagina van het evenement in de agenda van Expo Haarlemmermeer.

De mooiste tijd beleef je bij Expo Haarlemmermeer, onderdeel van Libéma