Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen · 023 56 60 140 · info@expohaarlemmermeer.nl

Group

Ik wil een congres of event organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu
8 juni 2020

Premier Rutte, wanneer mogen de vakbeurzen weer open?

Als organisatoren van vakbeurzen en congressen zorgen wij voor een directe omzet van € 4,4 miljard en 61.000 banen. We brengen bedrijven bij elkaar en zijn de aanjager van de economie.

Toch veegt het kabinet ons op één hoop met dancefeesten, concerten en festivals. Maar vakbeurzen zijn anders. In onze grote beurshallen kunnen bezoekers gemakkelijk afstand houden. Wij kunnen het aantal bezoekers eenvoudig maximaliseren en verspreiden over de dagen. Onze sector heeft een protocol opgesteld waardoor veilig bezoek gewaarborgd is.

Bedrijven staan te springen om weer op onze vakbeurzen zaken te doen. Maar als wij niet vóór 1 juli horen dat vakbeurzen weer open mogen, gaat ons hele najaar verloren. In Duitsland zijn vakbeurzen alweer toegestaan.

Wij zijn experts op het gebied van bezoekersstromen, nóg beter dan woonboulevards, bouwmarkten, tuincentra en horeca, kunnen wij de veiligheid van bezoekers garanderen.

Daarom vragen wij aan u: laat ons vóór 1 juli weten wanneer professionals weer veilig en verantwoord naar onze vakbeurzen mogen.

De mooiste tijd beleef je bij Expo Haarlemmermeer, onderdeel van Libéma