Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen · 023 56 60 140 · info@expohaarlemmermeer.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

Techfestival Bright Day weer in aantocht. Met o.a. Royalistiq en The Hacksmith

Het duurt nog maar een paar weken totdat Bright Day van start gaat in Expo Haarlemmermeer. Deze editie zal onze locatie het toneel zijn van onder anderen Fortnite-gamer Royalistiq en de Canadese YouTube-ster The Hacksmith, maar ook het wereldberoemde game-supermodel Stefanie Joosten maakt haar opwachting. Daarnaast worden de nieuwste techsnufjes gepresenteerd, waaronder de Samsung Galaxy Fold en ’s werelds eerste drone-taxi van Huawei.

Bright Day is het jaarlijkse techfest van Bright, een van de grootste tech-platforms van Nederland. Naast de nieuwssite met tests, tips en trends is Bright ook op RTL Z en RTL 7 te zien. In Expo Haarlemmermeer zijn tijdens het techevent zes verschillende area’s te vinden: Mobile First, Health & Robotics, Gaming, Bright Kids, Future Mobility en Smart Home.

Hieronder vijf namen uit de programmering:

The Hacksmith

James Hobson alias The Hacksmith is een groeiende YouTube-ster met 6,4 miljoen volgers en maakt attributen uit Marvel-films en series na en test deze uit op zijn YouTube-kanaal. Verscheidene items neemt hij mee naar Bright Day en test deze live uit. Het is de eerste keer dat The Hacksmith live in Nederland is te bewonderen.

Royalistiq

Roy is de nummer 1 Fortnite-speler in Nederland en plaatst onder de naam Royalistiq dagelijks video’s op YouTube waarin hij aan het gamen is. Vorig jaar was hij ook aanwezig op het techfestival, maar dit jaar krijgt hij een nog groter podium. Bij Expo Haarlemmermeer zie je Royalistiq live in actie en kunnen bezoekers Fortnite met hem spelen.

Stefanie Joosten

Stefanie Joosten kreeg in 2015 een rol aangeboden in een zeer populaire videogame: Metal Gear Solid 5. Hierdoor werd zij in een klap wereldberoemd als game-supermodel. In Japan kan ze niet meer over straat maar op Bright Day zal ze vrijuit vertellen hoe het is om een hoofdrol te spelen in een game.

Samsung Galaxy Fold

De Samsung Galaxy Fold is een zogeheten vouwtelefoon en is het eerste toestel van de volgende generatie smartphones. Bezoekers kunnen het toestel (en vele andere nieuwe smartphones) zelf ervaren op Bright Day in de Mobile First area.

Drone-taxi van Huawei

De E-Hang van Huawei is ’s werelds eerste drone waar mensen in kunnen. Hij heeft in 2018 zijn eerste testvlucht gemaakt in Europa (in de Johan Cruijff ArenA) en nu zal hij gedemonstreerd worden in de hallen van Expo Haarlemmermeer. Bekijk de taxi van de toekomst van dichtbij op Bright Day.

Tickets

Inmiddels zijn de tickets voor dit tech-evenement te bestellen via www.brightday.nl/ticket/

Bright is onderdeel van RTL Nederland en te zien bij RTL Z, RTL 7 en op YouTube.

De mooiste tijd beleef je bij Expo Haarlemmermeer, onderdeel van Libéma